Vești bune. În sfârșit se produc medicamentele necesare și în România

402 0

Antibiotice Iași va produce 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină. Noroc că substanța activă vine din Elveția și nu din China.

”Substanţa activă soseşte mâine sau poimâine pe Otopeni, a plecat un avion în Elveţia şi din Elveţia soseşte pe Otopeni în 2 zile. După ce vine vom produce 3,5 milioane de comprimate pe care le vom avea într-un stoc de siguranță la noi în fabrică. Am discutat la Agenţia Medicamentului şi ne vom autoriza pe îndelete, o să facem şi studii clinice pe centrul nostru de studii, adică studiu de bioechivalenţă, şi vom avea produsul înregistrat cu APP în România şi în comunitatea europeană”, a spus Nani Ioan Directorul de la Antibiotice.

Terapia Cluj va produce medicamentul antiviral Remdesivir, după achiziţionarea patentului pentru acest medicament de la o firmă din SUA.

În sfârșit, dupa aproape două luni după ce președintele Trump a recomandat acest medicament. Așa ne mișcăm noi, în reluare.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Thomas Alva Edison

Postat de - 11 februarie, 2021 0
FacebookTwitterThomas Alva Edison a fost un important inventator și om de afaceri american al sfârșitului de secol XIX și început…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *