Salvarea întreprinderilor mici necesită nu numai mai mulți bani, ci și mai puține reguli

762 0

Administrația SUA pentru Întreprinderile Mici a lansat un program extraordinar de distribuție de capital de 349 miliarde de dolari pentru a stabiliza întreprinderile mici afectate de pandemia coronavirusului. De atunci, 1,6 milioane de împrumuturi nerambursabile au fost aprobate de agenție, iar întregul fond a fost epuizat.

SBA a creat o aplicație simplă, de două pagini, pentru debitori.

Cu o lună în urmă, ar fi fost de neimaginat că, o agenție federală relativ mică, precum SBA, ar putea crea un program de împrumut de dimensiunea și scara PPP în doar o săptămână. Profesioniștii dedicați de la SBA au lucrat non-stop, aproape exclusiv din locații îndepărtate, pentru a susține programul cu trei zile înainte de termenul de 10 zile prevăzut în Legea CARES.

Salvarea întreprinderilor mici necesită nu numai mai mulți bani, ci și mai puține reguli” a spus Jovita Carranza, care este administrator al Administrației Întreprinderilor Mici.

Scriem despre ceea ce fac alții mai deștepți și mai puternici ca noi ca să atragem atenția că se poate. Atât conducătorii noștri cât și cititorii noștri trebuie să vadă acest lucru.

Este mult mai ieftin să te uiți în curtea unora mult mai destepți și să faci ca ei, e mult mai scump să încerci să inventezi ”apa caldă”

Curierul de Râmnic

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *