UniCredit vine în sprijinul partenerilor săi, asigurând plata rapidă a facturilor emise de către aceștia

128 0

UniCredit își propune să susțină furnizorii cu care lucrează în România accelerând procesul de plată a facturilor emise de către aceștia și achitându-le în cel mai scurt termen posibil.

“Prin această decizie, vrem să fim parteneri de încredere furnizorilor noștri care, ca noi toți, parcurg acum o perioadă de incertitudine. Urgentând plățile, contribuim la a asigura lichiditate în economia reală într-un moment în care acest lucru este cu adevărat necesar. De altfel, este o conduită pe care UniCredit a adoptat-o și la nivel de Grup, în Italia dar și în alte țări în care își desfășoară activitatea”, a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

Practic, indiferent de termenul contractual standard de plată (cu o medie de 30-60 de zile), plata facturilor va fi realizată de către UniCredit Bank, UniCredit Leasing și UniCredit Consumer Financing într-un termen de câteva zile de la momentul la care au fost validate intern ca fiind conforme tuturor reglementărilor necesare. Realizarea accelerată a acestor plăți permite companiilor beneficiare un management mai eficient al capitalului de lucru.

 

********************

 

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Articole asemănătoare

O floare și un zâmbet

Postat de - 9 martie, 2020 0
FacebookTwitterDe Ziua Internațională a Femeii, jandarmii vâlceni au dorit să-si exprime recunoștința și aprecierea față de toate doamnele și domnișoarele,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *