UniCredit vine în sprijinul partenerilor săi, asigurând plata rapidă a facturilor emise de către aceștia

652 0

UniCredit își propune să susțină furnizorii cu care lucrează în România accelerând procesul de plată a facturilor emise de către aceștia și achitându-le în cel mai scurt termen posibil.

“Prin această decizie, vrem să fim parteneri de încredere furnizorilor noștri care, ca noi toți, parcurg acum o perioadă de incertitudine. Urgentând plățile, contribuim la a asigura lichiditate în economia reală într-un moment în care acest lucru este cu adevărat necesar. De altfel, este o conduită pe care UniCredit a adoptat-o și la nivel de Grup, în Italia dar și în alte țări în care își desfășoară activitatea”, a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

Practic, indiferent de termenul contractual standard de plată (cu o medie de 30-60 de zile), plata facturilor va fi realizată de către UniCredit Bank, UniCredit Leasing și UniCredit Consumer Financing într-un termen de câteva zile de la momentul la care au fost validate intern ca fiind conforme tuturor reglementărilor necesare. Realizarea accelerată a acestor plăți permite companiilor beneficiare un management mai eficient al capitalului de lucru.

 

********************

 

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *