Marcel Vela, Ministrul de Interne al României: Nicio țară nu poate răzbi singură în acest război. Mai mult că niciodată, trebuie să dovedim prietenie, fraternitate

603 0

Ceremonia de donarea a primului lot din asistența umanitară acordată de România. Oficialii de la Chișinău și București fac declarații la Institutul de Medicină Urgentă, de la Chișinău, transmite Radio Chișinău, preluat de Romanian Global News.
Președintele Igor Dodon a participat la ceremonia de donare a unui prim lot de echipamente medicale și medicamente din asistența umanitară acordată de România în contextul combaterii pandemiei cu COVID-19 la Institutul de medicină urgentă din Chișinău.
El a calificat ca gest frățesc ajutoarele din România și a spus că acesta este cel mai consistent suport oferit:
”Sunt bucuros să particip la acest eveniment. E un gest cu adevărat frățesc din partea vecinilor, fraților noștri. Nici în România nu e simplu, nici în R. Moldova. acest suport e printre cele mai consistent oferit. Acest ajutor vine în contextul sărbătorii de mâine, Ziua Europei (9 mai este ziua Europei, n.r.)”.
La rândul său, Marcel Vela, Ministrul de Interne al României a declarat: „Este un moment extrem de important. Întreaga lume e în fața unei mari provocări. S-au împlinit zece ani in care România și Republica Moldova au un parteneriat strategic. Nicio țară nu poate răzbi singură în acest război . Mai mult că niciodată trebuie să dovedim prietenie, fraternitate.”

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *