DSP Suceava își cere public scuze, dupa ce ce a compromis testele pentru coronavirus a aproape 100 de medici. Și cu presa cum rămâne?

536 0

Cătălina Zorescu, medicul epidemiolog de la DSP Suceava, a spus pentru Libertatea că unele probe au fost compromise, dar că persoanele în cauză au fost contacte pentru a fi retestate. Nu a oferit detalii despre numărul respectiv de teste.  ”Într-adevăr, probele au fost compromise. Au fost două echipe care au recoltat. Echipele nu s-au sincronizat între ele, dar mi se pare un act de corectitudine din partea noastră că am anunțat persoanele, am reluat testarea”, a spus medicul.

Vreți să vedeți reacții la această veste?

”Este inadmisibil! Nu e normal așa ceva. Ceea ce înseamnă și au demonstrat cu varf și îndesat că nu sunt competenți! Nici nu au cum să fie, din moment ce au ocupat acele scaune care, pâna de curând au fost sigure și călduțe pe criterii politice și de nepotism! Când toți fac politică , în loc să facă ceea ce ține de specialitatea fiecăruia…asta de ani buni…normal că și-au pierdut competențele în domeniu..când ani buni sau ocupat de altceva, din acele scaune! Ce clemență?  Când tu director de câteva zile ieși și îi iei apărarea lui Flutur, ca o miloagă..că din greseală a fost trecut ca medic…în primul rând. El nu trebuie nici macar să fie la testare…fiindca nu e medic! Trebuie toși dați afară , fără drept de reangajare și fără drept de pensii…au pus viața în pericol a acestor persoane …cât și a noastră!

Ei, abia acum au început să lucreze cu adevarat!”

”Or fi probele trimise cu un șofer plătit de Consiliul Județean cu o Dacia Logan într-o găleată? Unii încă pot să se joace cu viața altora.”

”Dacă au încurcat în halul ăsta probele recoltate de la medici, mai du-te tu cetățean de rând să îți faci testul.  Vă bateți joc de banii și încrederea plătitorilor de taxe, să nu mai spun că ați făcut-o în timp record”

”Asta se întâmplă când politicienii cu caracter infecte își pun în funcții tot felul de nepoți, nepoate cunoștințe, a căror limita de incompetență se vede în situații de criza. Banii pierduți cu testele ar trebui plătiți de acea tanti din buzunarul ei”

Toate acestea sunt comentarii la vestea de mai sus.

Bine, bine dar cu presa cum rămâne? Că ați obligat presa să vă preia toate informațiile.  Presa a pus pe jar populația. Cum o să-și ceară scuze cei din presă pentru că au indus frica în populație?

Starea asta de urgență nu o să țină la infinit!

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Sprijinim Valea Jiului

Postat de - 13 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterSiegfried Mureșan: Vom cere ca viitorul Pact Ecologic European să sprijine cu prioritate regiunile miniere precum Valea Jiului Deputatul european…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *