Autopsiile din Italia arată că protocoalele OMS au fost fatale pentru bolnavii de coronavirus

760 0

Medici italieni nu respectă ordinul de a nu face autopsii și descoperă că protocolul OMS a înrăutățit grav starea bolnavilor de coronavirus.

Medicii italieni care au sfidat ordinul de a nu face autopsii au descoperit că protocolul OMS, pe baza recomandărilor Chinei, a înrăutățit grav bolnavii. Mii de morți la nivel mondial ar fi putut fi prevenite.

Medicii au descoperit că exosomii au produs, NU pneumonie, ci mici cheaguri în sânge, care au dus la obstrucția capilarelor pulmonare, ceea ce face dificilă oxigenarea. Un tratament anticoagulant simplu a permis externarea a 20.000 de persoane în 48 de ore.

Deasemenea, medicii italieni asigură că aparatele respiratorii mecanice pe care OMS le solicită să le folosească nu sunt doar ineficiente, ci și contraproductive, grăbind procesul degenerativ al pacientului.

Italia a retras deja protocoalele OMS și le-a înlocuit cu alte protocoale proprii care au fost partajate și salvează mii de pacienți din întreaga lume.

Acesta este scandalul enorm care a apărut în Italia și care, cel mai probabil, stropește Spania și multe alte țări, deoarece modul de operare fost același.

Conform acestei descoperiri revelatoare făcută după efectuarea unor autopsii, complicațiile pacientului au fost cauzate într-o oarecare măsură de diagnosticarea greșită și, în consecință, de terapia inadecvată.

Din fericire astăzi, datorită momentului de transformare în cunoștințe medicale, resuscitarea și ventilația nu mai sunt folosite pentru a agrava tabloul clinic.

Iar aceste terapii simple și în sfârșit adecvate, dacă sunt efectuate imediat, permit acum evitarea coagulării și a trombozei. Epidemia este gestionabilă și sub control, în timp ce terapia intensivă este decongestionată.

Dar autoritățile noastre de sănătate au urmat calea Chinei, unde au fost făcute foarte puține autopsii.(sursa:affaritaliani.it, sursa:astillasderealidad.blogspot.com)

Romania a urmat protocolul OMS. A gresit. Și, deși Președintele SUA a oprit finanțarea OMS, noi ne-am plătit repede cota.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *