Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de  APAVIL SA în Municipiul Rm. Vâlcea în perioada  23 – 29 MAI 2020

154 0

INFORMARE DE PRESĂ

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 23 – 29 mai 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Popa Șapcă și Colonie Nuci intersecție cu Caiselor.

 

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Mihai Eminescu, Bâlciului, Dem Teodorescu și Sf. Calinic.

 

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

 

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

 • s-a înlocuit tronson canalizare menajeră pe strada Mihai Eminescu – blocul C11;
 • s-au montat capace cămine de canalizare pe strada Ostroveni – blocul A14;
 • s-a verificat rețeaua de canalizare menajeră pe bulevardul Tineretului – blocul A12;
 • s-a efectuat spălarea rețelei de canalizare menajeră și s-au verificat căminele de canalizare pe strada Regina Maria;
 • s-au ridicat la cotă piese suport cămine vane pe strada Bâlciului;
 • s-a înlocuit hidrant subteran Dn 80 pe strada Sf. Calinic;
 • au fost curățate căminele de canalizare și gurile de scurgere de pe străzile Splaiul Independenței, Nicolae Bălcescu, Regina Maria și I. C. Brătianu;
 • au început lucrările de dezafectare a rețelei de apă PEHD Dn75 pe strada Cetății;
 • s-a înlocuit branșament de apă OL ¾ cu țeavă PEHD PN 10 Dn 25 strada Popa Șapcă nr. 11;
 • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
 • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
 • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Uzinei – S.C Chimcomplex S.A, strada Splaiul Independenței – blocul 7, strada Lespezi, strada Ostroveni – blocul A41/II, strada bulevardul Pandurilor – blocurile A8/I și A8/II, strada Luceafărului – blocul A2, strada Henri Coandă – blocul P4, strada Știrbei Vodă – blocul U2, strada bulevardul Tineretului – blocul A12, strada Mihai Eminescu – blocul C11, strada Posada, strada Inătești, strada Crinilor – blocul R13, strada Lucian Blaga – blocul A42/I, strada Nicolae Iorga – blocul A25, strada Calea lui Traian – blocul MFA 2.

 

50 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 50 de apometre, dintre care 46 verificate și înlocuite și 4 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 4 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 8 avize de amplasament și 9 avize tehnice.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *