Noua taxă la mașini. Descurajează cumpărarea mașinilor mai vechi

648 0

Proiect.

Astfel, cei care vor dori să cumpere mașini deja înmatriculate vor fi obligați să mai achite o taxă de 150 de lei pentru certificatul de autenticitate de la RAR.

”Solicitanţii unei operaţiuni de înscriere a dreptului de proprietate în evidenţele autorităţilor competente pentru un vehicul rutier utilizat dobândit din alt stat, precum și solicitanții unei operațiuni de transcriere în evidenţele autorităţilor competente a transmiterii dreptului de proprietate asupra unui vehicul rutier înmatriculat în România trebuie să facă dovada certificării autenticităţii vehiculului de către Regia Autonomă Registrul Auto Român potrivit legii. Certificarea autenticităţii vehiculului rutier conține și atestarea faptului că acesta nu figurează ca fiind furat în baza de date pusă la dispoziţia Regiei Autonome Registrul Auto Român de autorităţile competente din România”, se arată în proiect.(sursa National)

Trece, nu trece, vom vedea. Problema mare este că cineva se gandește la așa ceva.

Dăm și noi o soluție. Privatizarea activităților RAR, rămânând acestui organism numai funcția de control. Mai puțini oameni, mai puține cheltuieli.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *