În ultimele 24 de ore, polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au desfășurat 43 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19

520 0

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

BULETIN INFORMATIV

 

Structurile Ministerului Afacerilor Interne de la nivelul județului Vâlcea au continuat să acționeze în sistem integrat și la sfârșitul săptămânii trecute, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de alertă.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au desfășurat 43 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, fiind verficate 1.239 de persoane.

În urma acestor acțiuni au fost aplicate patru sancțiuni la Legea 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, în valoare totală de 3.000 de lei, precum și o sancțiune contravențională pentru nerespectarea măsurilor de izolare, în valoare de 5.000 de lei.

În ceea ce privește situația epidemiologică de la nivelul județului Vâlcea, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, astăzi, 1 iunie 2020, aceasta se prezintă astfel:

 

  • 6 persoane aflate în carantină instituționalizată;
  • 538 persoane aflate în izolare și monitorizare medicală la domiciliu;
  • 30 de persoane confirmate cu noul coronavirsul, dintre care 24 declarate vindecate și externate, două persoane diagnosticate și internate în unități spitalicești din alte județe și două decedate.

Menționăm că, în prezent, în unitățile sanitare dedicate din județ se află internate două persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus, una dintre ele fiind internată la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Starea lor de sănătate este staționară.

 

Articole asemănătoare

Informare IPJ Vâlcea

Postat de - 20 martie, 2020 0
FacebookTwitterPERSOANE DISPĂRUTE, IDENTIFICATE DE POLIȚIȘTI La data de 18 martie a.c., ora 21:10, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Râmnicu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *