EXPLOSIV, Guvernul i-a băgat pe români în biroul de credit!

705 0

Da, este adevarat, dacă apelați la facilitătile guvernului și vă amânați ratele la credite, persoane fizice, ajungeți automat în biroul de credit.

Adică, dacă apelați la facilitățile guvernului, nu veți mai putea lua alt credit, chiar dacă îl veți rambursa la termen. Sunteți vinovați din start pentru că ați ascultat guvernul României. Iar guvernul nu s-a gândit la toate. Băncile și-au batut joc de guvern.

Și asta numai în România.

Biroul de credit este o entitate de drept privat, care gestioneaza o baza de date, organizată in sistem centralizat, care cuprinde datele cu caracter personal, comunicate în legătura cu activitățile desfășurate de instituțiile financiare și de credit, autorizate potrivit legii, în scopul evaluării solvabilității, al reducerii riscului la creditare și al determinării gradului de îndatorare a debitorilor persoane fizice. Aceste baze de date pot fi consultate numai de către entitățile participante la sistem.

Mai multe detalii despre Biroul de Credit găsești aici: www.birouldecredit.ro.

Și aflăm de la punctul 8.

„Fiecare înregistrare se păstreaza în baza de date a Biroului de Credit pentru 4 ani, inclusiv cea referitoare la restanța achitată.”

Deci prin simpla înscriere în biroul de credit, chiar dacă ai apelat la o facilitate legala, ți s-a luat posibilitatea de a apela la credite, pe o perioadă de 4 ani. Mană cerească pentru avocați.

Esti învinuit, în Romania, pentru ca ai apelat la o facilitate legala.

Mulțumim.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *