Problema bullying în școli, dezbătută de elevi, în Parlamentul României.

843 0

Senatul României organizează marți, 11 februarie 2020, începând cu ora 9:00, prima ediție a programului educațional ,,Senatul tinerilor”. Elevi din cinci licee din capitală vor dezbate în ședințe de comisii parlamentare și, ulterior, în plen, inițiative legislative proprii pe tema ,,Bullying-ul în școli și mass-media”. Scopul proiectului este acela de a familiariza  elevii cu procesul de legiferare și de a facilita interacțiunea directa între reprezentanții forului legislativ și tineri.

Elevii vor analiza și dezbate inițiativele legislative alături de senatori din comisiile parlamentare, respectiv: Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport (comisie raportoare) și Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări, Comisia pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte și minorități, Comisia pentru cultură și media  în calitate de comisii avizatoare.

Vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, va susține alocuțiunea de deschidere a primei ediții a proiectului și se va implica direct pe toată durata desfășurării acțiunii educative.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *