Membrii echipajelor SMURD au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 20 de situaţii de urgenţă

591 0

BULETIN INFORMATIV

 

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 20 de situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: două accidente rutiere, nouă traumatisme, șapte diverse afecțiuni medicale. După acordarea primului ajutor calificat, toți  pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

De asemenea, în data de 03.06.2020, la ora 20.50, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea și un echipaj al ISU Argeș au fost solicitaţi să intervină pentru transportul unei persoane supraponderale, în greutate de aproximativ 250 de kg, de la domiciliu până la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Persoana în cauză prezenta mai multe afecțiuni medicale asociate cu obezitate, acestea punându-i viața în pericol. Pentru transportul acestuia a fost necesară intervenția cu autospeciala de transport victime multiple, solicitată de la ISU Argeș.

 

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *