Băiețelul din Chișinău care a cucerit „Românii au talent” a câștigat premiul de 10 000 de euro pentru originalitate

500 0

Vlad Ciobanu, băiețelul de numai 4 ani din Chișinău care a impresionat milioane de oameni, recitând o poezie patriotică la show-ul „Românii au talent”, este câștigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

El este cel mai tânăr concurent de la „Românii au talent”. Vlad Ciobanu i-a lăsat fără replică pe jurații de la „Românii au talent” și pe telespectatori încă la preselecții, atunci când a recitat poezia „Unire, frați români!”. Puștiul a primit ropote de aplauze și patru de „Da” și a trecut în etapa următoare, scrie infoprut.ro, preluat de Romanian Global News.

Doar că din cauza pandemie de coronavirus au fost schimbate regulile emisunii „Românii au talent”. După 15 săptămâni de preselecţii, în care au fost prezentate evoluţii ale concurenţilor înregistrate înainte de declanşarea pandemiei, pe 22 mai ar fi trebuit să înceapă etapa live-urilor. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil din cauza condițiilor actuale, însă organizatorii au recurs la o soluție inedită pentru ca telespectatorii să se bucure de spectacol. Ei au avut ocazia de să-și aleagă preferatul dintr-un număr de 22 de concurenți. Cel care a adunat cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor și a primit premiul de originalitate în valoare de 10 mii de euro a fost Vlad Ciobanu.
La numai patru ani, copilul știe aproape 100 de poezii. El le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea.
Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad Ciobanu a învățat și alfabetul la doi ani, iar la trei ani număra până la 100.

Tatăl său este jurist, mama – coregraf. Vlad are un frățior mai mic, în vârstă de un an.
Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie.

De Ziua Internațională a Copilului, Vlad Ciobanu și familia sa au avut o întâlnire cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, prilej cu care diplomatul a transmis simbolic un mesaj de felicitare tuturor copiilor din lume.
„Cea mai mare bogăție a unei țări, sunteți voi, copiii”, a subliniat ambasadorul Daniel Ioniță.

Romanian Global News

Articole asemănătoare

Viteza luminii

Postat de - 19 septembrie, 2020 0
FacebookTwitterDupă cum bine știți, sau ar trebui să știți, Einstein a stabilit o constantă în Universul local. C = 300.000…

Emil Brumaru

Postat de - 5 ianuarie, 2022 0
FacebookTwitter„Femeile nu se mai uită la mine nici lateral, nici perpendicular…” „Poezia e singurul mod al meu de a fi…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *