Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de  APAVIL SA în Municipiul Rm. Vâlcea în perioada  06 – 12 IUNIE 2020

182 0

INFORMARE DE PRESĂ

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 06 – 12 iunie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Aranghel, Mărășești și Splaiul Independenței.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Aranghel, Mărășești, Splaiul Independenței, Ostroveni, Matei Basarab, Henri Coandă și bulevardul Tineretului.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a asigurat asistență tehnică pe străzile Timiș, Râureni, Islazului și Nistor Dumitrescu;
  • s-a dezafectat branșament PEHD PN 10 Dn 40 pe strada Nistor Dumitrescu;
  • s-au ridicat la cotă guri de scurgere pe strada Luceafărului;
  • au fost curățate căminele de canalizare și gurile de scurgere de pe străzile Mihai Eminescu, Lucian Blaga, bulevardul Tineretului, Dr. Hacman și Ferdinand;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Mihai Eminescu – blocul B13, strada Nicolae Iorga – blocul A25, strada Splaiul Independenței – blocurile 9 și 12, strada Petrișor – blocurile P1, P2, P4 și P10 , strada Castanilor nr. 3, strada Drumul Gării, strada Calea lui Traian – blocul 6, strada bulevardul Pandurilor – blocul A8/II, strada Dr. Hacman, strada Henri Coandă, strada Rapsodiei – blocul D1 – 7, strada Aleea Teilor – blocul C10, strada Aleea Doinei – blocul N1, strada Luceafărului – blocul A20 și strada Scuarul Mircea cel Bătrân – blocul K.

22 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 22 de apometre, dintre care 19 verificate și înlocuite și 3 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 4 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 10 avize de amplasament și 3 avize tehnice.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *