Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de  APAVIL SA în Municipiul Rm. Vâlcea în perioada  06 – 12 IUNIE 2020

156 0

INFORMARE DE PRESĂ

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 06 – 12 iunie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Aranghel, Mărășești și Splaiul Independenței.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Aranghel, Mărășești, Splaiul Independenței, Ostroveni, Matei Basarab, Henri Coandă și bulevardul Tineretului.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a asigurat asistență tehnică pe străzile Timiș, Râureni, Islazului și Nistor Dumitrescu;
  • s-a dezafectat branșament PEHD PN 10 Dn 40 pe strada Nistor Dumitrescu;
  • s-au ridicat la cotă guri de scurgere pe strada Luceafărului;
  • au fost curățate căminele de canalizare și gurile de scurgere de pe străzile Mihai Eminescu, Lucian Blaga, bulevardul Tineretului, Dr. Hacman și Ferdinand;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Mihai Eminescu – blocul B13, strada Nicolae Iorga – blocul A25, strada Splaiul Independenței – blocurile 9 și 12, strada Petrișor – blocurile P1, P2, P4 și P10 , strada Castanilor nr. 3, strada Drumul Gării, strada Calea lui Traian – blocul 6, strada bulevardul Pandurilor – blocul A8/II, strada Dr. Hacman, strada Henri Coandă, strada Rapsodiei – blocul D1 – 7, strada Aleea Teilor – blocul C10, strada Aleea Doinei – blocul N1, strada Luceafărului – blocul A20 și strada Scuarul Mircea cel Bătrân – blocul K.

22 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 22 de apometre, dintre care 19 verificate și înlocuite și 3 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 4 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 10 avize de amplasament și 3 avize tehnice.

Articole asemănătoare

Netrebnicii care ne conduc

Postat de - 19 august, 2020 0
FacebookTwitterUn articol scris de Mihai Eminescu în ziarul “Timpul”, A.D. 1877 despre clasa politică românească. Ce cautã aceste elemente nesãnatoase…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *