Se schimbă lumea. „Nu suntem polițiștii lumii”, a spus Președintele Trump

553 0

Președintele Trump a ținut sâmbătă un discurs în care a fost adresat unui comunicat cu 1.107 ofițeri noi, care au absolvit Academia Militară a Statelor Unite de la West Point.

Cu multe familii și prieteni incapabili să participe la ceremonie din cauza orientărilor de distanțare socială, președintele Trump a avut nevoie de timp pentru a recunoaște și sărbători realizările incredibile ale acestor tineri bărbați și femei.

„Puține cuvinte în limba engleză și puține locuri din istorie au poruncit la fel de multă venerație și admirație ca West Point”, a spus el, numind Academia „un simbol universal al galanteriei americane, loialitate, devotament, disciplină și mare pricepere.”

Iată câteva fragmente din ceea ce a spus clasa de cadeți 2020:

„Fiecare absolvent din acest domeniu ar fi putut merge la aproape orice universitate de top pe care ți-o doreai. Ai ales să-ți dedici viața apărării Americii.”

„Ați venit din ferme și orașe, din state mari și mici, și din fiecare rasă, religie, culoare și crez. Dar când ai intrat în aceste grădini, ai devenit parte dintr-o singură echipă, dintr-o familie, servind cu mândrie o mare națiune americană.”

„Supraviețuirea Americii și rezistența civilizației în sine depinde de bărbați și femei la fel ca fiecare dintre voi. Depinde de oamenii care își iubesc țara cu toată inima, energia și sufletul.”

„Când vine vorba de drepturile de lăudăros, nimeni nu se poate lăuda mai tare decât clasa care a adus navy de 14 ani de fotbal câștigătoare streak la un stop screeching. Tu ai făcut asta. S-a întâmplat să fiu acolo.”

Cadeții din 2020 își încep cariera într-un moment crucial din istoria SUA. Președintele Trump crede că datoria sacră a armatei americane este să apere țara noastră de dușmanii străini, nu să reconstruiască națiuni străine. „Nu suntem polițiștii lumii”, a declarat el pentru absolvenți.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *