Rareș Bogdan: Cei care au luat decizia ca restaurantele să rămână închise sunt Arafat, Streinu Cercel, Rafila și Musta

542 0

Rareș Bogdan: cei care au luat decizia ca restaurantele să rămână închise sunt Arafat, Streinu Cercel, Rafila și Musta. Eu mă bucur că măcar s-au deschis bisericile.

„Sunt total de acord cu reacția oamenilor, e absolut logică. Sunt 400.000 de oameni în Horeca și doar 150.000 lucreaza. Recomandările nu au fost politice, ci au venit de la cei care până acum erau zei, ca domnul Arafat. Cei care au luat decizia nu sunt politicienii, nici ai puterii. Domni epidemiologi, Arafat, Streinu Cercel, Rafila, Musta de la Timisoara, au facut recomandările”, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan la România TV, preluat de Romanian Global News.

“Eu mă bucur că măcar s-au deschis bisericile. Am întrebat și eu de ce deschidem păcănelele și nu bisericile și restaurantele. Și mi s-a spus că 60 de milioane de euro pe luna vin din impozitele la aceste păcănele. Nu am niciun diferend de opinie legat de păcănele, sunt sute de mii de oameni nenorociți de acestea. Dacă eram în locul lui Cîțu, nu deschideam păcănelele. Acolo e diavolul, nu merg și nici nu o să mă duc, eu merg la biserică.”, a declarat Rareş Bogdan la România TV.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *