Vreme rea la nivelul județului Vâlcea

117 0

Având în vedere prognozele hidrometeorologice, emise la nivelul județului Vâlcea care vizează manifestarea fenomenelor de vreme rea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea a dispus suplimentarea rezervelor de personal prin activarea grupei operative. Măsura vizează eficientizarea misiunilor de sprijin pentru comunitățile afectate, precum și a autorităților administrației publice locale.

În urma întâlnirii de lucru, s-au dispus măsuri pentru monitorizarea cursurilor de apă și pregătirea tehnicii specifice de intervenție în astfel de situații, astfel încât acțiunile de limitare și înlăturare a efectelor să fie optim acoperite.

Astăzi, în urma precipitațiilor abundente, pompierii militari în colaborare cu membrii SVSU au acționat pentru evacuarea apei provenită din precipitații zeci de gospodării, din localitățile : Măldărești, sat Telechești (subsolul unei gospodării), Dăești unde au fost inundate 20 de curți și DJ 703 F, și Bujoreni, sat Gura Văii. Pompierii militari intervin și în acest moment cu mai multe echipaje și motopompele transportabile și remorcabile pentru evacuarea apei.

Vom reveni cu date suplimentare.

 

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Ar fi împlinit 62 de ani

Postat de - 26 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterExistă oameni discreți, cu adevărat. Și în viață și după aceea. Astăzi, 26 aprilie, prietenul și binefăcătorul nostru, Dumitru (Mitică)…

Brezoi

Postat de - 20 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterBrezoi este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitatea componentă Brezoi (reședința), și din satele Călinești, Corbu,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *