Situația epidemiologică din județul Vâlcea, la data de 20 iunie, se prezintă astfel

561 0

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

INFORMARE DE PRESĂ

 

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județul Vâlcea, la data de 20 iunie, se prezintă astfel: 31 persoane în carantină instituționalizată, 2.056  persoane aflate în autoizolare la domiciliu și 5 persoane diagnosticate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 internate în prezent în unități spitalicești din județ, dintre care una în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

De la ultima informare de presă, s-au înregistrat două cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2. Persoanele sunt în prezent internate în unități sanitare din județ. Una dintre persoane prezintă o formă ușoară a infecției cu SARS-CoV-2, iar cealaltă are o formă medie. Direcția de Sănătate Publică Vâlcea  a demarat  anchete epidemiologice  în ambele cazuri în vederea identificării contacților și stabilirea de măsuri în vederea prevenirii răspândirii infecției cu SARS-CoV-2.

Totodată, 32 dintre persoanele diagnosticate până acum în județ cu noul coronavirus au fost declarate vindecate și externate, patru au decedat, iar o persoană se află internată într-un  spital din alt județ.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *