Ordinul istoric privind protecția copilului pe care președintele Trump tocmai l-a semnat

610 0

Peste 400.000 de tineri americani se află astăzi în plasament, inclusiv 124.000 care așteaptă în prezent adopția sau o formă de permanență. Aproximativ 20.000 dintre acești tineri îmbătrânesc în afara sistemului în fiecare an fără o familie permanentă.

Acești tineri fără „familii pentru totdeauna” îndură o serie de rezultate sfâșietoare. Patruzeci la sută experiență fără adăpost. Jumătate sunt șomeri până la vârsta de 24 de ani. Mai mult de un sfert ajung încarcerat, și 1 din 4 se confruntă cu tulburare de stres post-traumatic.

America nu se poate baza doar pe guvern pentru a avea grijă de copiii națiunii noastre. Îmbunătățirea sistemului nostru de asistență maternală va avea parteneriate cu organizații private, religioase și comunitare pentru a obține cele mai bune rezultate pentru copiii și familiile vulnerabile.

Pentru a realiza acestlucru, președintele Trump tocmai a semnat un ordin executiv istoric privind protecția copilului, care va consolida sistemul nostru de asistență maternală în trei moduri importante:

Îmbunătățirea parteneriatelor dintre agențiile de stat și grupurile publice, private, religioase și comunitare, inclusiv prin tragerea la răspundere a statelor pentru recrutarea unui număr adecvat de locuințe pentru toți copiii

Asigurarea resurselor pentru familiile și tinerii vulnerabili, ar fi extinderea accesului statului la ajutor financiar pentru tutele

Creșterea supravegherii federale a cerințelor care țin copiii în siguranță departe de centrele de plasament atunci când este posibil și asigură o rezoluție permanentă – reunificarea, adopția sau tutela – ori de câte ori sistemul trebuie să se implice

Președintele Trump apreciază soluțiile pro-familie, pro-copil și pro-permanență. Prin încurajarea și sprijinirea statelor de lucru cu mai mulți parteneri comunitari, cei care intensifice pentru a ajuta copiii Americii va avea un sistem puternic de sprijin.(The White House)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *