Constantin Rădulescu cere sprijin de la Guvern pentru remedierea efectelor calamităților naturale

386 0

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, ia atitudine în privința efectelor calamităților naturale asupra drumurilor și localităților vâlcene. Frigul, ploile, ninsorile, iar recent, vijeliile, au afectat atât mediul, cât și calitatea vieții umane, prin degradarea unor structuri construite de om și utile comunității. Drumuri și poduri sunt rupte, străzi și case sunt inundate, iar alunecările de teren aproape că fac ravagii. Rădulescu cere ajutor urgent guvernului României.

“La sfârșitul anului trecut și la începutul anului acesta, din pricina furiei naturii, mai multe localități din județul Vâlcea au înregistrat situații în care drumurile sau chiar gospodăriile au fost puse în pericol.

Avem situații în care și drumurile județene au avut de suferit, însă, în special primarii au nevoie de ajutor imediat, pentru remedierea unor calamități naturale.

Sunt președintele CJ Vâlcea și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea și cred că Guvernul României trebuie să analizeze rapid aceste situații, întrucât ne apropiem de jumătatea anului și, chiar dacă se vor aloca fonduri, pașii legali pentru începerea lucrărilor necesită o perioadă de timp nu tocmai scurt”, spune acesta.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *