IMM-urile în prim plan. În America, nu la noi! Președintele Trump găzduiește showcase-ul „Spiritul Americii”!

653 0

Economia cea mai puternică din lume se bazeaza pe IMM-uri. Marile facilități fiscale se adreseaza lor și nu celor mari. Din această cauză economia americii duduie.

La noi este invers. Înseamna oare că nu Guvernul și Presedenția conduc țara? Sau dacă o conduc, nu o conduc cum trebuie?

Președintele Trump i-a primit astăzi la Casa Albă pe liderii micilor oameni de afaceri pentru a-și pune în evidență munca incredibilă în timp ce America se redeschide de la pandemia de coronavirus.

„Întreprinderile mici reprezentate în această sală continuă o mare și nobilă moștenire americană”, a spus el. „Sunteți antreprenori, artizani, creatori, artizani care vă fac propria cale, v-ați făcut propriile produse și oferiți locuri de muncă bine plătite cetățenilor noștri.”

Optzeci la sută din afacerile mici din SUA sunt acum deschise, și noi aplicații de afaceri s-au dublat față de martie. Datorită Programului de protecție a salariilor al președintelui Trump, mulți muncitori americani au rămas pe statul de plată în timpul pandemiei, ridicând veniturile și contribuind la o revenire economică mai rapidă.(The White House)

Domnilor Iohannis și Orban, dumneavoastră nimic? Domnule Ciolacu? Domnule Băsescu?

Curierul de Ramnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *