Un greu din PSD se aruncă în lupta pentru președenția partidului

659 0

Teodorovici și-a anunțat candidatura pentru șefia PSD: „Nu poți da din coadă pe lângă Iohannis când președintele calcă în picioare PSD”

„Am să candidez la această funcție și am să-mi pun la bătaie centura într-o confruntare democratică. Sunt îngrijorat nu doar pentru prezentul, ci și pentru viitorul partidului, nu doar pentru prezentul și mai ales pentru viitorul României. Sunt convins că alături de mine sunt colegi din PSD și nu numai. (…) Conducerea interimară a PSD lasă acest guvern să-și facă de cap. Cel mai mare partid din România se pare că ține morțis să devină cel mai mic. Nu poți da din coadă pe lângă Iohannis când președintele calcă în picioare PSD. Nu cred că s-au făcut înțelegeri cu Iohannis, era mai bine decât să se datoreze această stare prostiei”, a spus Teodorovici.

Puternicul ministru de finante al PSD își dorește lângă el oameni tineri, competenți, cu pregătire puternică, cu bacalaureatul luat la zi și cu studii superioare la universități de stat și fără studii la academii de informații.

Menționăm că Teodorovici a primit diploma de studii la Academia de Informații fără să o fi frecventat vreodată cursurile acesteia și fără să o fi cerut-o. De accea a și renunțat la ea.

De asemenea, Teodorovici este acela care și l-a dorit pe Virgil Pîrvulescu la ANAF.

Eugen Orlando Teodorovici își dorește funcția de președinte al PSD dar și funcția de Prim ministru.

Succes.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *