Șeful Autorității Electorale Permanente, plagiat masiv în teza de doctorat

162 0

Vedeți cum este cu votul? Cine controlează activitatea electorală?

Domeniul în care Constantin-Florin-Mitulețu-Buică a devenit doctor este Informații și Securitate Națională. De altfel, președintele Autorității Electorale Permanente a urmat, în afară de studiile doctorale, mai multe cursuri de scurtă durată la Academia SRI și la UNAP.

41 din cele 211 pagini ale tezei sunt plagiate din lucrări scrise chiar de îndrumătorul lui de doctorat, Constantin Iordache, conducător de doctorate la UNAP și profesor titular la Universitatea „Spiru Haret”.

https://pressone.ro/seful-autoritatii-electorale-permanente-plagiat-masiv-in-teza-de-doctorat

Ascensiunea sa are legătură cu calitatea de membru PSD: a ajuns consilier în Parlamentul României, s-a înscris la doctorat, iar apoi a ajuns vicepreședinte, secretar general și, acum, președinte al AEP.

124 de pagini din cele 211 ale tezei de doctorat a președintelui Autorității Electorale Permanente sunt plagiate într-o manieră incontestabilă.

Dacă ăsta conduce Autoritatea înseamna că nu avem autoritate. Sau că autoritatea este la comanda altora, din afara ei.

Procesul electoral este clar viciat.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Hortensia Papadat-Bengescu

Postat de - 8 martie, 2021 0
FacebookTwitterProzatoarea şi autoarea dramatică Hortensia Papadat-Bengescu s-a născut la 8 decembrie 1876, în comuna Iveşti, judeţul Galaţi. A primit din…

Roxana Popescu

Postat de - 7 iulie, 2021 0
FacebookTwitterCa textier, a participat şi a fost premiată la cele mai mari festivaluri şi concursuri Se ştiu foarte puţine despre…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *