Ce nu ne spune Guvernul! Și ne minte

161 0

Ce nu ne spune Guvernul, care impune doar versiunea oficială a datelor, cifrelor și faptelor, e un secret bine păzit: procentul dintre cei pozitivi COVID-19 și cei testați, cea mai importantă cifră a pandemiei, la care nimeni nu se uită și despre care nimeni nu îndrăznește să vorbească.

Mediile lunare de la începutul pandemiei au fost: Martie 11,74%, Aprilie 8.15%, Mai 3,05%, Iunie 3,09%, Iulie 4,06%

E mai mult decât evident că, raportat la numărul testelor efectuate, numărul celor infectați, ușor oscilant, a coborât puternic față de perioada de vârf a pandemiei, nefiind nicidecum la nivelul „recordului absolut” care ni se vinde. Spre comparație, procentul celor confirmați pozitiv COVID-19 în România a fost pe data de 11 iulie de 4,78%, aproape de trei ori mai mic față decât era în aceeași zi din luna aprilie (13,61%) și de 4 ori mai mic decât cel mai mare procent de infectări/teste înregistrat în țara noastră, de 18,89% (31 martie)..

Rămâne de neînțeles oscilația suspectă a numărului de teste efectuate în România, în condițiile în care puteau fi făcute la capacitate maximă în fiecare zi încă din luna aprilie, după cum e imposibil de explicat și motivul pentru care și presa și autoritățile tac.

Fiindcă nu veți găsi vreo analiză sau evoluție a acestor cifre, deși raportul dintre infectări și teste este singurul care poate da o indicație precisă a evoluției epidemiei…

Acesta e, de altfel, exact motivul pentru care țări din toată lumea l-au folosit pentru a monitoriza răspândirea virusului și l-au făcut public pentru a-și informa cetățenii că merg spre mai bine. Date despre Australia (0,3%), sau statele din SUA (Wisconsin 6,7%), spre exemplu, sunt disponibile nu doar pe site-urile oficiale ale autorităților, ci și în presă.

https://www.graphs.ro/covid_teste_procentuale.php

Sinteza datelor este făcută pe baza informațiilor oferite de aceste site-uri oficiale:

Ministerul Sanatatii – http://www.ms.ro/category/stiri/

Stiri Oficiale Covid-19 Romania – https://stirioficiale.ro/

Institutul National de Sanatate Publica Romania – http://www.cnscbt.ro/

Mai merită să mai ai încredere în clasa politică?

În curând clasa politică va schimba culorile. Va fi roșu când noi știm că e verde, verde.

De foarte mult timp ei ne spun că ne este bine exact în momentul când noi nu avem bani în buzunar.

Urmează să ne spună că suntem bolnavi când de fapt noi ne simțim bine.

Urmează să ne spună că nu mai dispunem de familia nostră. Ei știu mai bine ce e bine pentru copii nostri.

Mare pericol vine!

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *