La mulți ani, Curierul de Râmnic!

916 0

Curierul de Râmnic împlinește astăzi 14 ani ! Grăbiți cum suntem, nici nu am fi observat ziua asta, dacă nu ne aduceau aminte câțiva cititori, prieteni! Ce să spunem acum, decât un MULTUMESC ziaristilor cu care am pornit la drum, cititorilor și suținătorilor noștri. Mi-i amintesc și azi pe Stelian, Valentin, Maria, Iulia, Dragoș, Corina, Amalia, nea Gheorghe, oamenii cu care am trecut de la săptămânalul City , la cotidianul Curierul de Râmnic. Pe vremea aia, ca și astăzi, credeam nețărmurit în valorile presei, în forța ei de a schimba prezentul și de a pregăti viitorul. Astăzi, Vâlcea are presa cea mai puternică din județele României, ca număr de publicații și ca talente gazetărești. Nu e de mirare că economicul presei vâlcene, determină politicul local, o să explic altă dată ce vreau să spun aici. E o parafrazare după o zicere marxistă.

Așadar, profit de ziua asta pentru a anunța  înființarea Academiei de journalism pentru copii/Kid’s Journalism Academy, unde vom pregăti copii, între 8 și 16 ani, în ceea ce credem noi că este cea mai frumoasă meserie din lume. Îi vom ajuta să înțeleagă viața și să fie mai puternici.

Mulțumim, tuturor, că ne îngăduiți și ajutați să ne trăim Visul!

În facsimil, prima pagina a ziarului Curierul de Râmnic, 17 iulie 2006

Silviu Popescu

Articole asemănătoare

Popriri

Postat de - 13 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitter„În calitate de deputat liberal voi depune mâine la Parlamentul României o propunere legislativă de modificare şi completare a Codului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *