„Ideea nu era să schimbăm Parchetul lor cu Parchetul nostru”, spune un procuror militar

659 0

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, Bogdan Pîrlog, cel care a deschis dosarul 10 August, îl critică dur pe Cătălin Predoiu, spunând că a fost o surpriză extrem de neplăcută readucerea lui la conducere ținând cont de rezultatele lui din mandatul trecut și de legăturile lui din justiție. „Ne-am dat seama că asaltul asupra justiției intră într-o nouă etapă, și mai periculoasă”, afirmă Bogdan Pirlog, co-președinte al Asociației „Inițiativa pentru Justiție”. El acuză că Predoiu a declanșat procedura de numire a șefilor parchetelor încălcând recomandările organismelor europene, de modificare a legii: „Ideea nu era să schimbăm Parchetul lor cu Parchetul nostru”.

Un excelent articol scris de Mona Hera în Hotnews readuce în actualitate problemele din justiție și ale ministrului Predoiu. Vă mai aduceti aminte? Cel cu protocoalele! SRI-ANAF?Etc. Ministru care și acum susține că protocoalele sunt necesare. Ca și când nu am avea legi. Adică să fim judecați pe protocoale. Să desființăm facultățile de Drept atunci, pentru că îi învață pe studenți prostii, cum ar fii că legea îl apară pe cetățean. Și că nimic nu e mai presus de lege. A, am uitat, mai presus sunt protocoalele.

Bogdan PÎrlog a spus că, în calitate de co-președinte al Asociației „Inițiativa pentru Justiție”, a participat inclusiv la discuțiile din Comisia Iordache din Parlament, unde au fost modificate cele trei legi ale justiției, iar „din partea opoziției de atunci alte persoane luptau, în niciun caz nu avea vreo participare domnul Predoiu”.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24180229-video-procurorul-care-deschis-dosarul-10-august-critici-dure-adresa-lui-catalin-predoiu-momentul-numirii-lui-dat-seama-asaltul-asupra-justitiei-intra-intr-noua-etapa-mai-periculoasa-ideea-nu-era-schim.htm

În interiorul articolului de mai sus este și un interviu pe care vă rugăm să îl urmăriți cu atenție.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *