Cursuri de limbă, cultură şi civilizaţie românească pentru românii din Anglia

589 0

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord vine cu un anunţ important pentru comunităţile de români, privind cursurile de limbă, cultură şi civilizaţie românească, frecventate de foarte mulţi copii români, transmite Romanian Global News.
Institutul Limbii Române (ILR) va continua, şi în anul şcolar 2020 – 2021, desfăşurarea proiectului privind predarea Cursului de limbă, c ultură şi civilizaţie românească în şcoli din Marea Britanie, unde învaţă un număr semnificativ de copii români. ILR derulează acest proiect în sprijinul comunităţii româneşti din afara graniţelor ţării, în vederea menţinerii limbii şi valorilor culturale româneşti.
Mai multe informaţii privind organizarea acestui curs puteţi găsi pe pagina web a ILR : https://www.ilr.ro/lccr/
Persoanele interesate să se implice în acest proiect ne pot contacta la adresa de e-mail: mihaela.enache@mae.ro până la data de 31 iulie 2020″, transmite ambasada pe pagina oficială de Facebook.

Romanian Global News

Articole asemănătoare

Angajări la stat

Postat de - 9 iunie, 2021 0
FacebookTwitterUSRPLUS anunta ca presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, Liviu Malureanu, a propus ca toate concursurile pentru ocuparea posturilor de…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *