Episcopia Italiei a înființat a patra parohie de pe Insula Sardinia

610 0

Episcopia Italiei a înființat Parohia „Înălțarea Domnului” din Sassari, pe Insula Sardinia din vestul Peninsulei Italice, transmite www.basilica.ro, preluat de Romanian Global News.
Parohia aduce Biserica mai aproape de româncele care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni (it. badante) în orașele Sassari și Alghero și nu se pot deplasa prea departe pentru a participa la slujbe.
Primul serviciu religios de la parohie, Acatistul Domnului Iisus Hristos, a fost oficiat joi, 16 iulie. Au participat 15 persoane, majoritatea îngrijitoare care au liber joia după-amiază.
Aceasta este cea de a patra parohie de pe insulă. Adresa ei și informații suplimentare se pot afla de la Părintele Protopop Gabriel Ioniță de la Protoieria Lazio II, la telefon +39 329 334 82 22 sau email: gabyflorin@yahoo.com.
Programul parohiei
Joia, între 13:00 și 15:30 Acatist / Sfințirea apei (aghiasmă) / Sfântul Maslu (o dată pe lună) și Taina Spovedaniei
Duminica, între 08:00 și 11:30 Sfânta Liturghie
Harta parohiilor din Episcopia Italiei se găsește aici.

Articole asemănătoare

Comunicat de presă privind participarea unei delegații a Autorității Electorale Permanente la cea de-a 3-a reuniune a „Rețelei privind justiția electorală din Europa și Eurasia”, organizată de Fundația Internațională pentru Sisteme Electorale la Skopje, Macedonia de Nord

Postat de - 16 mai, 2022 0
FacebookTwitterDomnul Ionuț Bălașa, directorul general al Departamentului coordonarea și monitorizarea activităților în teritoriu și domnul Mircea Preoțescu, șeful Departamentului coordonarea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *