VIDEO Curierul de Râmnic | Hippie Nights la Brezoi – Muzică de calitate și un public pe măsură!

1076 0

Nu mai este demult o uimire să adăugăm un alt eveniment muzical reușit, la seria celor organizate de Mihai-Răzvan Mugescu, managerul Summer Camp Brezoi.

Să aduci pe scenă atâția muzicieni consacrați, dar și tineri, speranțe, în această perioadă nefastă pentru toată lumea, este mai mult decât o reușită, este un gest de curaj, pe care noi îl apreciem și îl răsplătim pe măsură.

La fel au făcut cei prezenți la Hippie Nights – Summer Camp Brezoi, sâmbătă, 25 iulie, în ciuda ploii reci și a frigului pătrunzător.

“Ne dorim foarte tare să oferim o variantă sigură de petrecere a timpului liber, iar locația ne permite să aplicăm toate măsurile de distanțare necesare, astfel încât fiecare participant să poată viziona concertele în siguranță. Hippie Nights va fi un eveniment special, organizat pentru toți aceia care doresc să evadeze în natură, să se bucure de muzică bună și să își recapete buna dispoziție. Chiar dacă trăim sub imperiul unei întregi suite de limitări, vrem să ne bucurăm cu seninătate de acest eveniment și să aducem multă energie bună atât spectatorilor cât și artiștilor”,  ne-a declarant, înainte de eveniment, Mihai- Răzvan Mugescu.

Ce a urmat? O seară de blues, de muzică bună, cu un public pe măsură.

Mihaela Iliescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *