Ne luptăm pentru Main Street, nu pentru Wall Street

466 0

”Ne luptăm pentru Main Street, nu pentru Wall Street. Am respins globalismul și am îmbrățișat patriotismul.” Donald Trump

Vizitând Ohio, președintele Trump a semnat un ordin executiv pentru extinderea producției „Made in America”, pentru readucerea locurilor de muncă în SUA și pentru a se asigura că cetățenii americani au acces la toate medicamentele de salvare de viață de care au nevoie.

Aceste acțiuni vin într-un moment crucial „în timp ce luptăm această bătălie împotriva inamicului invizibil din China”, a declarat directorul Politicii Comerciale și Fabricante a Casei Albe, Peter Navarro.

Iată câteva lucruri pe care le va realiza noua comandă:

-Stabiliți norme ”Cumpărați produse americane” pentru agențiile guvernamentale federale

-Înlăturați barierele de reglementare ale producției farmaceutice interne

-Ajutați promovarea și implementarea tehnologiilor de fabricație necesare pentru a menține prețurile la medicamente scăzute și pentru a muta mai mult producția de medicamente acasă

Președintele Trump a semnat joi comanda în timp ce vizita o uzină de producție Whirlpool din Clyde, Ohio. Această decizie reprezintă o altă componentă importantă a strategiei comerciale pro-America a președintelui Trump, în fața Chinei și a altor țări.

În ianuarie 2018 , Statele Unite au contestat ani întregi de practici comerciale neloiale prin impunerea unor tarife care au oprit producătorii de mașini de spălat, inclusiv Whirlpool, să nu mai scadă din importurile chineze. După ce președintele Trump a luat măsuri, uzina Clyde din Whirlpool a reușit să creeze 200 de noi locuri de muncă pentru lucrătorii americani.

”Washingtonul s-a aflat pe nedrept ca și alte țări implicate în practici comerciale neloiale, cum ar fi subvenții masive, manipularea monedelor și. . . dumpingul cu ridicata al produselor fabricate din străinătate vândute sub cost cu scopul exclusiv de a te scoate din afaceri ”, le-a spus lucrătorilor președintele Trump.

”Dar nu am lăsat să se întâmple asta, nu?”

Ordinul executiv direcționează Departamentul Sănătății și Serviciilor Umane să folosească Legea privind producția de apărare pentru a cumpăra medicamente esențiale și alte echipamente din Statele Unite. Prețurile medicamentelor vor fi menținute scăzute pentru clienți, iar companiile americane vor putea concura mai echitabil pe scena mondială ca urmare.

În plus, atât FDA cât și Agenția pentru Protecția Mediului vor acorda acum prioritate producătorilor autohtoni în timpul revizuirii de reglementare a ingredientelor farmaceutice și a medicamentelor esențiale. Agențiile federale vor ajuta, de asemenea, la prevenirea traficului de medicamente contrafăcute de la terți vânzători online.

„Este o zi minunată pentru America „, a spus Navarro. „Președintele a promis că va aduce lanțurile de aprovizionare în producție pentru medicamentele noastre esențiale, iar astăzi facem un pas foarte mare spre îndeplinirea acestei promisiuni.”

Președintele Trump a făcut de multă vreme restituirea locurilor de muncă a celor cu guler albastru(clasa de mijloc) în America o prioritate. Acum, pandemia Coronavirus a făcut și mai clare riscurile de a depinde prea mult de națiuni străine pentru aprovizionarea noastră esențială. Din fericire, mai mult decât orice alt președinte din istorie, președintele Trump este un avocat neînfricat atât pentru cumpărarea, cât și pentru angajarea americanilor.

”Globalizarea a făcut ca elitele financiare care donează politicienilor să fie foarte înstărite, dar au rămas milioane și milioane de lucrători, cu sărăcie și dureri în inimă și orașele noastre cu fabrici și uzine goale”, a spus președintele Trump.

”Ne luptăm pentru Main Street, nu pentru Wall Street. Am respins globalismul și am îmbrățișat patriotismul.”

The White House

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *