Economia americană a adăugat 1,8 milioane de locuri de muncă în iulie. Economia României, nimic

869 0

Economia americană a adăugat 1,8 milioane de locuri de muncă în iulie. Economia României, nimic

Economia americană a adăugat 1,8 milioane de locuri de muncă în iulie, iar rata șomajului a scăzut la 10,2%, asigurând că piața muncii și-a menținut o parte din ritmul de după blocare.

Economia americana a adăugat aproximativ 9,1 milioane de locuri de muncă în ultimele trei luni. Creșterea numărului de lucrători angajați arată că companiile au crescut angajările pe măsură ce economia s-a redeschis și consumatorii au revenit la magazine, restaurante și alte afaceri care au fost închise în martie și aprilie.

Cele mai mari creșteri ale ocupării forței de muncă în luna iulie au avut loc în petrecerea timpului liber și ospitalitate, guvern, comerț cu amănuntul, servicii profesionale și de afaceri, alte servicii și îngrijiri medicale, a declarat Biroul Statisticii Muncii în raportul său lunar privind situația ocupării forței de muncă în SUA.

Sectorul petrecerii timpului liber și al ospitalității a adăugat 592.000 de locuri de muncă în iulie, reprezentând aproximativ o treime din câștigul total al ocupării forței de muncă în iulie. Restaurantele și barurile au adăugat 502.000 de angajați, în urma câștigurilor de 2,9 milioane în mai și iunie. Aceasta a fost cea mai grea zonă lovită în timpul blocajelor pandemice, atunci când multe întreprinderi au fost nevoite să închidă ușile sau să vadă că cererea a scăzut.

Producția a avut o lună puternică, în mare parte din cauza sectorului auto. Ocuparea forței de muncă a crescut cu 26.000. Un câștig de 39.000 de autovehicule și piese a fost parțial compensat de pierderile produse metalice fabricate, mașini și produse computerizate și electronice.

Acestea sunt cifrele din Statele Unite. Comparațile cu cele din România și veti vedea marea diferență de gândire și de strategie dintre cele doua țări.

America este condusă de un privat iar România este condusă de bugetari.

Avem cu ce ne mândri?

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *