În Călimănești vom avea un mare complex de agrement, cu apă geotermală

624 0

O veste excelentă pentru călimăneșteni și nu numai. Stațiunea se va dezvolta și către sud, în cartierul Seaca, cu un nou proiect ambițios al PrimărieiAcesta va fi pe DN7, lângă Centrul Expozițional și va fi realizat de Primăria Călimănești. Obiectivul principal este creșterea numărului de turiști din zonă și dezvoltarea pe orizontală a economiei aferente sectorului turistic.

Recent, instituția a reintrat în posesia unui teren de la Seaca, zonă în care administrația locală intenționează să dezvolte o a treia parte a stațiunii turistice, prin două proiecte strâns legate între ele. Aici, urmează să fie realizat acest proiect turistic și de agrement despre care este vorba, ce se alătură celor deja existente și unde, foarte mulți turiști caută relaxare și distracție atât pe perioada verii, cât și pe cea a sezonului rece.

Obiectivul urmărește și creșterea producției de energie din resurse geotermale, prin realizarea/modernizarea capacităților de producție și a rețelelor de transport – distribuție a energiei termice din energie geotermală și Construire Centru de agrement Seaca.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *