VIDEO Curierul de Râmnic | Drumul lui Făt Frumos. ”Magicianul” la Teatrul “Ariel”

797 0

Cântec, joc, voie bună, veselie și copii fericiți. I-am admirat împreuna cu părinții veniți  într-o seară răcoroasă de august la Arenele ”Traian”. Generații de copii de ieri și azi îl insoțesc încă pe Magician într-o lume de poveste, cum alta nu mai este!

Teatrul Municipal „Ariel” continuă stagiunea estivală cu o serie de spectacole pentru copii – spectacole cu invitați, avându-l ca protagonist pe celebrul Magician, actorul Marian Râlea.
Aceste spectacole ce fac parte din programul „La Strada”, program de evenimente artistice cunoscut de publicul vâlcean încă din 2018.
Spectacolele au avut loc la Arenele Traian, pe 14, 15 august, dar continuă  și pe 21 august și  6 septembrie 2020, fiind organizate sub patronajul Primăriei Municipiului „Râmnicu Vâlcea”.

Pe drumul lui Făt Frumos cei mici îi vor întâlni  și în acest an pe ”Bunii” și ”Răii” din poveștile românilor. Cunoașterea poveștilor și a basmelor noastre de către cei mici este o promisiune pe care am făcut-o „moșilor” noștri și pe care avem datoria să o împlinim. Pornind de la premiza că mitologia națională trebuie să facă parte din educația copiilor, festivalul își propune punerea în valoare a poveștilor românilor cu ajutorul jocului și a formelor teatrale! Caracterul evenimentelor va fi unul interactiv, copiii participanți devenind astfel eroii din povești.

Curierul de Râmnic a participat cu mare plăcere  la poveștile create de Magician și minunații lui prieteni din echipă, spre deliciul copiilor dar și al celor care i-au însoțit.

Corina Enache

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *