Informare de la Cancelaria Prefectului

128 0

Ministerul Afacerilor   Interne

Instituția  Prefectului – Județul Vâlcea

Cancelarie Prefect

Informare de Presă

 

Prin ordin al prefectului Sebastian Fârtat, în scopul aplicării unitare a dispozițiilor autorităților publice centrale privind prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus, managerul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, dr. Dan Ponoran, a fost împuternicit să asigure, pe perioada în care pe teritoriul României va fi stare de alertă, coordonarea integrată a măsurilor ce trebuie luate în acest sens în unitățile spitalicești din rețeaua COVID de la nivelul județului Vâlcea.

Potrivit acestui ordin, directorul SJU Vâlcea va fi cel care va coordona, împreună cu Direcția de Sănătate Publică, atât organizarea și desfășurarea activităților specifice funcționării rețelei de spitale suport COVID din județ, cât și managementul cazurilor medicale pentru aceste unități spitalicești.

De asemenea, managerului SJU Vâlcea îi revine și sarcina de a se asigura că aceste spitale din județ dispun de medicamente, materiale și substanțe de protecție, în condițiile noilor prevederi privind procedurile din unitățile sanitare pentru această perioadă.

În prezent, în rețeaua COVID din județul Vâlcea sunt următoarele unități sanitare: Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Spitalul Municipal „Costache Nicolescu” Drăgășani, Spitalul Orășenesc Horezu, Spitalul Orășenesc Brezoi și Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăești.

Râmnicu Vâlcea, 20 august 2020

Articole asemănătoare

Informare – Cancelarie Prefect

Postat de - 1 septembrie, 2020 0
FacebookTwitterMINISTERUL AFACERILOR   INTERNE INSTITUȚIA  PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA CANCELARIE PREFECT  INFORMARE DE PRESĂ  Având în vedere Hotărârea de Guvern privind…

Hans Christian Andersen

Postat de - 2 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterScriitorul danez Hans Christian Andersen, unul dintre cei mai îndrăgiţi autori de cărţi pentru copii, a rămas în literatura universală…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *