Pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.338 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2

316 0

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

INFORMARE DE PRESĂ

 

 Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.338 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 82 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 25 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale bolii, 52 au forme medii și 5 sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore nu au fost internate în spitalele din Vâlcea persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 13.004 de teste. În ultimele 48 ore, au fost înregistrate și 404 buletine negative.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 19 decizii de izolare și 40 de decizii de carantină, în prezent, 479 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 258 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *