Pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.405 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2

457 0

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

INFORMARE DE PRESĂ

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.405 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 78 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 25 sunt asimptomatice și cu forme ușoare de boală, 48 au forme medii și 5 sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore  au fost internate în spitalele din Vâlcea opt persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 585 din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 13.971 de teste. În ultimele 24 ore, au fost înregistrate și 300 de buletine negative.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 18 decizii de izolare și 28 de decizii de carantină, în prezent, 425 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 220 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

Articole asemănătoare

Titularizare sesiunea 2020

Postat de - 30 iulie, 2020 0
FacebookTwitterInformare privind proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar (titularizare), sesiunea 2020  Astăzi,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *