Președintele Trump este dedicat conservării mediului american

567 0

În timp ce America a devenit cel mai mare producător mondial de petrol și gaze naturale, țara noastră a redus cu succes emisiile de gaze cu efect de seră și îmbunătățirea calității aerului.

„Agenda stângii nu este despre protejarea mediului – ci despre pedepsirea Americii”, a declarat președintele Trump. „În loc să se concentreze pe ideologia radicală, administrația mea se concentrează pe furnizarea de rezultate reale.”

Iată doar câteva dintre aceste rezultate atunci când vine vorba de mediu:

Președintele Trump a semnat recent Marea Lege Americană în Aer Liber, asigurând cea mai mare investiție în parcurile noastre naționale din istorie.

El a încheiat NAFTA și a înlocuit-o cu USMCA, care are cele mai puternice protecții de mediu ale oricărui acord comercial din istorie.

El a semnat Legea Salvați Mările noastre pentru a proteja mediul nostru de națiunistrăine care gunoi oceanele noastre cu gunoi.

El a semnat cea mai mare legislație terenuri publice într-un deceniu, desemnând 1,3 milioane de acri noi de pustie anul trecut.

Administrația sa a investit peste 38 miliarde dolari în infrastructura de apă curată și a livrat upgrade-uri pentru numeroase proiecte, inclusiv restaurarea Everglades pentru a conserva ecosistemele și de a proteja milioane de floridieni de inundații.

„Vom păstra acest pământ glorios pentru copiii noștri, pentru nepoții noștri și pentru fiecare generație de americani care vor veni”, a declarat președintele Trump.

The White House

Articole asemănătoare

Camil Petrescu

Postat de - 14 mai, 2021 0
FacebookTwitterCamil Petrescu (n. 22 aprilie 1894 – d. 14 mai 1957) a fost un romancier, dramaturg, doctor în filozofie, nuvelist…

CODE Kids FEST 2020

Postat de - 26 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterVâlcea, 28 octombrie 2020: Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanul” Vâlcea CODE Kids FEST 2020 – Târgul Județean de Știință și Tehnologie…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *