Precizări de la domnul Țigaret

705 0

Sistemul de Gospodărire a Apelor Vâlcea, subunitate în cadrul Administrației Bazinale de Apă Olt a finalizat ultimele lucrări de reparații cu rol de apărare împotriva inundaţiilor,  pe cursurile de apă din județul Vâlcea, executate conform programului  de Gospodărire a Apelor pe 2019:

  • – pr. Cerna la Slătioara, punct Milea, apărare de mal din gabioane pe o lungime de 14 metri, prag consolidare albie din gabioane pe o lungime de 15 m, volum anrocamente de 120 mc;
  • – pr. Olanesti, zona loc. Băile Olănești, etapa a II-a, subzidire pe o lungime de 44 de metri, volum beton  de 27 mc;
  • – pr. Muereasca la Muereasca, punct Dina, apărare de mal din gabioane pe o lungime de 20 de metri;
  • – pr. Sămnic la Golești, punct State, reparații prag și apărare de mal stâng din gabioane pe o lungime de 40 de metri;
  • – pr. Hința la Băile Govora, reparații prag din beton pe o lungime de 15 metri, volum beton 27 mc;

 

,,Anual, prin programul de gospodărire a apelor, se intervine cu lucrări de întreţinere la construcţiile hidrotehnice din administrare şi cu lucrări de reparaţii curente mai ales la lucrările ce apără obiective sociale şi aşezări omeneşti. Lucrările cuprinse în planul tehnic sunt stabilite și propuse spre aprobare pe baza constatărilor consemnate de personalul de exploatare și a celor efectuate în teren cu ocazia controalelor periodice, asupra stării tehnice a construcțiilor de gospodărirea apelor, realizate de  Sistemul de Gospodărire a Apelor și serviciul  Exploatare din cadrul A.B.A. Olt.

Aceste lucrări de apărare împotriva inundaţiilor au fost realizate  printr-o muncă susținută, în echipă’’, a precizat directorul Administraţiei Bazinale de Apă Olt,  Ing.Gheorghe Țigaret.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *