În județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.956  de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2

287 0

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

 

INFORMARE DE PRESĂ

 Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.956  de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 109 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 36 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 68 au forme medii și 5 sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea  trei persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 1.129 din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 16.822 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 30 de decizii de izolare și 32 de decizii de carantină, în prezent, 377 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 348 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *