VIDEO Curierul de Râmnic | Dacian Cioloș, la Horezu

1165 0

„Pornind de la simbolul Cocoșului de Horezu, al ceramicii tradiționale, vrei să construiești un brand, care să ajute investitorii și pe toți cei care pot crea valoare adăugată aici. (..) Vreau să te asigur, în calitate de europarlamentar, alături de ceilalți europarlamentari, că vei avea tot sprijinul nostru ca să folosești fonduri europene pentru toate proiectele tale, atât proiecte publice, la primărie, cât și pentru a ajuta întreprinzătorii de aici, să își dezvolte afacerile în jurul acestui brand. Dacă vreți un Horezu modern, care să își construiască modernitatea și bunăstarea, pornind de la resursele tradiționale, pe care le are, vă îndemn să votați pe Adrian Udrea și lista Alianței USR PLUS, pentru Consiliul Local Horezu!”

Așa a încheiat Dacian Cioloș, europarlamentar, președintele RENEW Europe, al treilea grup politic din Parlamentul European, scurta discuție cu Adrian Udrea, candidatul Aliaței USR PLUS la Primăria Orașului Horezu.

Și, ce altceva ar fi de adăugat, atunci când tinerețea, bunele intenții, profesionalismul, competența și onestitatea își dau mâna pentru binele comun?

Mergeți la vot și decideți viitorul acestui oraș frumos!

Cum a fost vizita lui Dacian Cioloș, la Horezu, puteți vedea în filmul de mai jos

 Mihaela Iliescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *