Mulțumim din inimă lu’ Arafat(I)

547 0

Opt elevi de liceu care se aflau sâmbătă seara în curtea unei unități de învățământ din Constanța au fost ridicați de poliție și duși la secție, unde au fost amendați pentru ”încălcarea normelor legale de acces”.

”Toți copii luați cu duba sunt numai olimpici și învață la licee de renume începând cu: Ovidius, Traian, Eminescu, Calinescu. Nici un copil nu a avut vreodată probleme cu legea sau sa fi primit vreodată o amendă și toți provin din familii bune”, a scris tatăl unuia dintre copii, Bogdan Albota, pe rețeaua de socializare.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24328665-constanta-opt-copii-ridicati-sambata-seara-din-curtea-unei-scoli-dusi-sectie-amendati-parinte-noaptea-mintii-toti-sunt-olimpici-nu-avut-vreodata-probleme-legea.htm

În afară de faptul că-mi băgam și scoteam…polițistului Ruță dacă cumva punea mâna pe copilul meu, constatăm că sub domnia lui Arafat nu mai suntem părinți. Suntem doar întreținătorii celor pe care-i naștem și creștem. Alții au drepturi asupra copiilor noștri. Milițienii lui Arafat. Și ai lui Iohannis.

Și îi dau exemplu pe ei pentru că ei nu știu ce înseamnă să ai copii dar decid în numele celor ce au.

Cum, bă, să-i duci cu duba la poliție ca pe infractori?

Cătălin Statie

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *