Concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție

160 0

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România derulează, în perioada octombrie – decembrie 2020, Proiectul #Integritate 2020, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție.

Proiectul îşi propune să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție. Participanții sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil.

Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfăsoară pe două secțiuni, amatori și profesioniști. Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul https://rofaracoruptie.ro/.

Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate în data de 9 decembrie, de Ziua Internațională Anticorupție, la București, în cadrul Galei Integrității, eveniment organizat anual pentru marcarea acestui moment.

Reamintim faptul că, la nivelul judeţului Vâlcea, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, cu sediul principal în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 95, telefon 0250/703260; 0250/703263, fax. 0250/703260 sau e-mail: petitii.dga@mai.gov.ro și valcea.dga@mai.gov.ro.

Cetăţenii care vor să sesizeze fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI, se pot prezenta la sediul indicat mai sus.

De asemenea, faptele de corupţie ale personalului M.A.I. pot fi sesizate la linia gratuită anticorupţie a D.G.A., CALL CENTER 0800.806.806.

 

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE VÂLCEA

Articole asemănătoare

BOOKS NOT BULLYING

Postat de - 26 ianuarie, 2021 0
FacebookTwitterBiblioteca Publică Locală Pietrari   Biblioteca Publică Locală Pietrari, jud.Vâlcea, va implementa în perioada 01.11.2020 – 31.10.2022 un nou proiect…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *