Primăria Pietrari și ajutorul dat învățământului din comună

840 0

An de an, la Pietrari, elevii au obținut rezultate foarte bune, atât la Examenul de Capacitate, cât și la diverse concursuri și olimpiade județene sau naționale.

Primarul Nicolae Moraru le-a mulțumit cadrelor didactice pentru implicarea permanentă în dezvoltarea actului educațional și le-a promis sprijin cât mai mare, prin noi investiții. Liberalul va continua să recompenseze financiar și elevii cu cele mai bune rezultate.În satul Pietrari de Sus se va construi o școală nouă cu clasele I-IV, precum și o nouă gradiniță.În plus, el va face la Pietrari una dintre cele mai moderne școli din județ, cu laboratoare performante și tehnologie de ultimă generație.

Tot pentru elevi se vor realiza și o sală de sport și două terenuri sintetice, multifuncționale. De asemenea se va construi o bibliotecă publică modernă.

În actualul mandat primarul liberal va finaliza de asfaltat toate ulițele din comună, precum și drumurile care fac legatura cu Tomșani. Se vor  finaliza și cele două bazine de apă sarată și dulce, promise locuitorilor comunei.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *