Premieră în România: Legal Accelerators, conferință internațională despre inovare și digitalizarea domeniului juridic, organizată de o echipă din Cluj-Napoca

783 0

Premieră în România: Legal Accelerators, conferință internațională despre inovare și digitalizarea domeniului juridic, organizată de o echipă din Cluj-Napoca

Legal Accelerators, conferință și expoziție internațională online pe tema inovării și digitalizării în domeniul juridic, va avea loc în 26-27 noiembrie cu peste 500 de profesioniști așteptați în public. Mai mult de 30 de experți internaționali în domeniul juridic și al tehnologiilor de vârf din domeniile IT și conexe vor susține prezentări și workshopuri în cadrul evenimentului organizat de o echipă din Cluj-Napoca și desfășurat pe o platformă dezvoltată de IT-iști români din Sillicon Valley. Evenimentul este o premieră pentru România.

Până în acest moment și-au confirmat participarea peste 20 de speakeri, iar printre prezențele confirmate se numără:

Sabin Sărmaș – Președinte, Autoritatea pentru Digitalizarea României Trevor Faure – CEO, Smarter Law Solutions

Mercedes Brown – UK Community Engagement Manager, International Legal Technology Association

María Jesús González-Espejo – Vice President, European LegalTech Association Vasile Ţiple – Head of Legal & Compliance Automation, UiPath

Tudor Damian – Certified Ethical Hacker, a Microsoft Cloud and Datacenter Management

MVP

Adrian Măntoiu – Managing Director, Wolters Kluwer România

De asemenea, pe scena digitală vor urca și reprezentanți ai Uniunii Naționale a Barourilor din România și ai Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, precum și decanii celor mai importante facultăți de Drept din România.

Mai multe informații despre toți speakerii confirmați se găsesc pe legalaccelerators.com/speakers.

Temele abordate de speakeri vor include inovarea în domeniul juridic, inteligența artificială și tehnologia blockchain în domeniul juridic, securitatea cibernetică, protecția datelor, etica serviciilor juridice, etc.

Legal Accelerators nu se adresează doar celor familiarizați cu domeniul Legal Tech, ci tuturor profesioniștilor din domeniul juridic, specialiștilor în IT, experților în noile tehnologii, antreprenorilor care doresc să se dezvolte profesional și să beneficieze de cele mai recente instrumente din domeniu.

Conferința, programată să aibă loc inițial fizic, în Cluj-Napoca, a fost mutată online din cauza actualei pandemii. Evenimentul se va desfășura pe o platformă digitală specială în cadrul căreia participanții vor putea interacționa în grupuri sau în privat, în spații digitale dedicate.

Evenimentul va include și o expoziție în cadrul căreia companii tech de top își vor expune produsele, aplicațiile și soluțiile tehnice și vor face prezentări la standuri digitale.

Legal Accelerators va aduce pe scena digitală și momente de socializare și relaxare, inclusiv un concert online la care vor avea acces toți participanții înscriși.

”Legal Accelerators este un eveniment care consolidează poziția Clujului ca un centru major de inovare tehnologică și de excelență academică. Orașul s-a aflat, de altfel, printre finaliștii concursului pentru desemnarea Capitalei Europene a inovării în 2020. În mod tradițional, școala de drept a Universității Babeș-Bolyai este considerată printre cele mai bune din țară, această reputație fiind dublată, în utimii 15 ani, de cea a unui centru de excelență în zona IT și a noilor tehnologii. A fost oarecum natural să le aducem pe cele două la un loc și să imaginăm un creuzet unde aplicațiile și soluțiile din domeniul noilor tehnice vin să schimbe radical modalitatea în care serviciile juridice sunt oferite, felul în care profesioniștii din domeniul juridic și din administrația publică interacționează cu cetățenii”, detaliază Mihai Cărăbaș, avocat partener în cadrul Cărăbaș, Lungu – Societate Civilă de Avocați, fondator al Legal Accelerators.

Biletele pentru Legal Accelerators pot fi achiziționate accesând legalaccelerators.com/tickets, iar prețurile promoționale sunt valabile până sâmbătă, 31 octombrie, la miezul nopții. Studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletelor. De asemenea, membrii Uniunii Naționale a Barourilor din România, Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, International Legal Tech Association și European Legal Tech Association beneficiază de 30% reducere.

Partenerii evenimentului, confirmați până la acest moment, sunt: Autoritatea pentru Digitalizarea României, Uniunea Națională a Barourilor din România, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, International Legal Tech Association, European Legal Tech Association, Wolters Kluwer România, Facultatea de Drept – Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Drept – Universitatea de Vest, Timișoara, Facultatea de Drept – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Iași, Facultatea de Drept – Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept – Universitatea “Lucian Blaga”, Sibiu, Tech&Law Israel, ELSA – Asociația Europeană a Studenților în Drept, Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca, Filiala Cluj-Napoca a Asociației Europene a Studenților în Drept – ELSA, Centrul Cultural Clujean, Cluj IT Hub, Rubik Hub, Europe Future Summit, Societarea Română de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private, Legal Hackers, Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, ThinkUp Academy.

Proiectul Legal Accelerators este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Discursurile din cadrul evenimentului se vor desfăşura exclusiv în limba engleză.

Mai multe informații despre Legal Accelerators:

Website oficial: legalaccelerators.com

LinkedIn: linkedin.com/company/legal-accelerators-conference

Facebook: facebook.com/legalaccelerators

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *