Echipajele SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit pentru: 2 traumatisme, 3 accidente rutiere, două asistențe pentru persoane și 9 diverse afecțiuni medicale

16 0

BULETIN INFORMATIV

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 16 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 2 traumatisme, 3 accidente rutiere, două asistențe pentru persoane  și 9 diverse afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, 13 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 53 situații de protecție a comunități: un incendiu la un depozit de furaje în localitatea Ionești, 50 misiuni de informare preventivă și două transporturi de persoane.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Luna mai este luna promovării economiei sociale 2020

Postat de - 13 mai, 2020 0
FacebookTwitterComunicat de presă                                                                               Luna mai este luna promovării economiei sociale şi este dedicată organizării diferitelor evenimente sau acţiuni…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *