Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea deține propria tipografie funcțională

820 0

Comunicat de presă

Acum câteva luni, vă anunțam, cu bucurie, că Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea deține propria tipografie funcțională, un utilaj modern, achiziționat cu bani alocați de Consiliul Județean Vâlcea. Astăzi, împărtășim aceleași sentimente când vă aducem la cunoștință faptul că echipamentul tipografic este completat cu o mașină de broșat și o ghilotină – două componente absolut necesare pentru executarea unor tipărituri de înaltă calitate.

Biblioteca își continuă, astfel, misiunea culturală și civilizatoare în comunitate prin tipărirea și promovarea de cărți, publicații, broșuri, lucrări și materiale de specialitate elaborate de scriitori și oameni de cultură din județul nostru.

Biblioteca Județeană Vâlcea se poate mândri astăzi cu prima tipografie din istoria sa, achiziționată cu sprijinul domnului Președinte al Consiliului Județean Vâlcea. Domnul Constantin Rădulescu este, de altfel, și artizanul ideii de a înzestra instituția noastră cu o tipografie care, cu siguranță, va contribui la încurajarea producției editoriale locale și va stimula emulația culturală.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *