Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada 21 – 27 noiembrie 2020

455 0

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 21 – 27 noiembrie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Ruda, Intrarea Grigore Râmniceanu, Remus Bellu și Dem Rădulescu.

 

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Livezi, Buda și Intrarea Grigore Râmniceanu.

 

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

 

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a igienizat perimetrul rezervorului de apă Capela;
  • s-au montat plăci cămine de canalizare pe strada Intrarea Grigore Râmniceanu;
  • s-au început lucrările de extinderea rețea apă potabilă pe strada Livezi;
  • s-au montat capace cămine de canalizare menajeră pe strada Timiș;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Ferdinand – blocul P2, strada Decebal – blocul S10, strada Matei Basarab,  strada Mihai Eminescu – blocurile B13 și C11, strada Grigore Procopiu – blocul 63, strada Patriarh Iustinian Marina, strada Calea lui Traian – blocul 9, strada Știrbei Vodă, strada Nicolae Iorga – blocurile A27/I și A27/III, strada Lucian Blaga – blocul A43, strada Luceafărului – blocurile A1 și A18, strada Marin Preda – blocul A28/II, strada Aleea Teilor – blocul B8, strada Aleea Panseluțelor – blocul C32, strada Aleea Trandafirilor – blocul B8, strada Constantin Brâncuși – blocul I2, strada Independenței – blocurile 3 și 5, bulevardul Pandurilor – blocul A8/II și bulevardul Tineretului – blocurile B5, A11/II și A12.

 

25 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 25 de apometre, dintre care 19 verificate și înlocuite și 6 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 4 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 10 avize de amplasament și 10 avize tehnice.

Articole asemănătoare

Hans Christian Andersen

Postat de - 2 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterScriitorul danez Hans Christian Andersen, unul dintre cei mai îndrăgiţi autori de cărţi pentru copii, a rămas în literatura universală…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *