Au prins viteză cu noile mașini!

429 0

Ce au în comun Alexandru Dedu, Adi Vasile, Cristina Vărzaru, Iulian Stamate și Viorel Fotache? Pe lângă dragostea pentru handbal, pasiunea comună, mașinile! Toți șoferi cu experiență și-au spus peripețiile prin care au trecut la volanul bolizilor lor.

Federația Română de Handbal și Țiriac Auto și-au dat mâna! Vor fi parteneri în 2021! Cel mai mare dealer de mașini din România le va pune la dispoziție reprezentanților federației 8 autoturisme, iar aceștia se vor putea deplasa la competițiile naționale și internaționale de handbal cu ele.

Președintele Dedu este încântat de mașina pe care o conduce.

 „Am câteva mii de km cu ea și sunt foarte mulțumit că un om de 2, 2 metri și 100 și multe kilograme a intrat în ea. E o mașină un pic mai deșteaptă decât mine, are mai multe chestii, îmi place de ea de mor” – Alexandru Dedu, președinte Federația Română de Handbal.

Adi Vasile, selecționerul echipei naționale feminine, și-a adus aminte cum a reușit să-și supere tatăl după ce și-a luat permisul de conducere.

„L-am sunat și i-am zis că am făcut accident cu mașina pe care o luasem fără să îi spun”- Adi Vasile, selecționer al echipei naționale feminine de handbal.  

Și Iulian Stamate povestește care a fost prima mașină pe care a condus-o.

„Dacia 1310, dată din tată în fiu, de la tata la fratele meu mai mare și apoi la mine. Ne-am făcut mâna ca să nu ne expunem unor pericole sau ca să nu stricăm niște mașini mai bune, am învățat să conducem pe acea Dacie” – Iulian Stamate, team managerul naționalei masculine de handbal.

Viorel Fotache și-a luat permisul la 18 ani și la fel ca și Iulian a condus o Dacie care i-a dat mari bătăi de cap. 

„Era veche, m-am chinuit enorm de să o conduc. Erau problemele cu servodirecția. Când m-am urcat în Dacia tatălui meu trebuia să virez stânga și eu am întors de volan, făcusem școala pe o mașină mai nouă și când am dat de volan, mașina mergea tot drept. Din acea manevră, tata a sărit peste mine” –  Viorel Fotache, handbalist echipa națională a României. 

Vărzaru a condus până în Elveția!

La fel ca și președintele Dedu și Cristina Vărzaru conduce deja mașina pusă la dispoziție de noul partener.  Fosta handbalistă șofează de la 20 de ani și dacă ar fi să aleagă între un drum cu avionul sau unul cu mașina, ar prefera a doua variantă.

“Îmi place să conduc, îmi place să merg la drum lung, mă ajută să-mi limpezesc gândurile. Cel mai lung drum pe care l-am făcut cu mașina a fost până în Elveția” –Cristina Vărzaru, secretar general al Federației Române de Handbal.

Federația are la dispoziție 8 autoturisme

Cele 8 autoturisme care fac obiectul parteneriatului dintre Țiriac Auto și FRH vor fi utilizate de către reprezentanții federației, care sunt implicați activ în organizarea turneelor.

Federalii vor beneficia și de primul automobil hibrid produs în România -Ford Puma. 6 astfel de unități în variantă de echipare Titanium, cu motorizare 1.0l EcoBoost Hybrid (mHEV) 125 CP, vor purta tricolorul românesc. Flota este completată de două unități Ford Mondeo Titanium 2,0 l 190 CP.

Marius Marian, CIO Țiriac Auto, și Cristian Prichea, director general al Ford România, sunt încântați de nouă colaborare cu Federația Română de Handbal.

“Suntem mândri că avem posibilitatea de a sprijini handbalul, un sport cu un trecut senzațional, un simbol al performanței sportive românești“ – Marius Marian, CIO Țiriac Auto.

“Suntem onorați să fim parteneri al Federației Române de Handbal. Handbalul românesc a făcut și face performanță la nivel internațional, un lucru foarte important pe care îl avem în comun. Ford investește în inovație tehnologică, pentru a le oferi clienților noștri cea mai bună experiență la volan, într-un vehicul conectat, de încredere“ – Cristian Prichea, director general al Ford România.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *