Investiții pentru orașul Ocnele Mari

1004 0

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma unei vizite efectuate astăzi, 11 februarie 2021, la Ocnele Mari, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a stabilit, împreună cu primarul orașului, Remus-Gabriel Sasu, câteva investiții care se vor realiza cu sprijinul Consiliului Județean Vâlcea în următoarea perioadă.

Este vorba despre reabilitarea DJ 650 Ocnele Mari – Bunești și realizarea unui parteneriat în vederea dezvoltării unei baze de tratament balnear.

„Pentru anul acesta, ne-am propus să reabilităm DJ 650 Ocnele Mari-Bunești, pentru ca localnicii și turiștii care vin în stațiune să circule pe un drum bun. Ne gândim și la un proiect comun. Așa cum ne-am asociat cu localitățile Vaideeni sau Vlădești pentru realizarea unor proiecte pe turism, așa vom face și cu orașul Ocnele Mari. În parteneriat cu Primăria, ne propunem să dezvoltăm o bază de tratament și servicii. Orașul Ocnele Mari are potențial turistic, pe care noi ne dorim să îl creștem, așa cum se întâmplă în celelalte stațiuni vâlcene.” Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

 

Compartiment Comunicare, Relații Publice.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *