”Tigrii” se luptă cu grecii pentru sferturile EHF European Cup!

370 0

CSM București joacă mâine, la Sala Polivalentă, de la ora 13,00, manșa tur a duelului cu AEK Atena. 

Băieții de la CSM București se luptă pentru un nou titlu european în acest sezon. Au mers cea până acum în EHF European Cup, iar mâine dau peste cel mai greu adversar, grecii de la AEK Atena.

” Lumea are așteptări de la noi, simțim o oarecare apăsare, dar eu cred că ne vom face treaba bine și vom merge departe și în acest sezon european” – Mihai Merlă, handbalist CSM București. 

” Sper să avem o evoluție care să ne satisfacă. Este o presiune, dar și o motivație în plus, faptul că suntem deținători de cupă europeană și acest lucru ar trebui să le stimuleze ambiția și mai mult jucătorilor” – Eliodor Voica, antrenor CSM București.

”Tigrii” sunt convinși că-i așteaptă un duel de foc, dar sunt optimiști că pot merge în sferturile competiției.

”Vom avea un meci foarte greu, AEK Atena este una dintre cele mai bune echipe din această competiție. Sigur eliminăm echipa din Grecia, am încredere în toată echipa, suntem ambițioși și devotați. Ei au mulți jucători străini buni, dar important este să ne facem noi jocul și nu cred că vom face pași greșiți” – Mihai Merlă, handbalist CSM București.

” Este cel mai important meci, echipa din Grecia vine să joace la maximum, va fi o confruntare dificilă, cu toate că am reușit să avem la dispoziție în aceste zile tot lotul. Va fi un meci foarte disputat. Au jucători spanioli, austrieci proveniți din fosta Iugoslavie, dar cel mai important pentru noi este să ne achităm de sarcinile pe posturi și să ne facem jocul” – Eliodor Voica, antrenor CSM București.

AEK Handball Club este parte a celebrului club grec AEK Atena și a luat ființă în urmă cu 15 ani. Primul titlu național a fost câștigat la finalul sezonului 2010-2011. Doi ani mai târziu, AEK Atena cucerea cel de-al doilea titlu. Ultimul sezon al primei ligi de handbal din Grecia a fost întrerupt din pricina pandemiei de coronavirus. În momentul întreruperii, AEK Atena ocupa primul loc în clasament.

În 16-imile EHF European Cup, AEK Atena a trecut de formația KH Prishtina (Kosovo) cu o dublă victorie, 37-19 și 41-8 (78-27 la general).

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *